Een nieuwe blog

Mirjam
12 april 2017

Hoi, welkom op mijn nieuwe blog Mamaprietpraat.nl. Hiervoor blogde ik via blogger op de blog DeKaWear. Die blog begon ik ooit om mijn naai-creaties te showen, er volgde later tutorials en zelfs haakwerk. Daar schreef ik in mijn eerste post van 2017 dat ik had besloten een nieuwe blog te starten. Dat is deze blog geworden.

Mamaprietpraat.nl, want ik wil hier meer kwijt dan alleen mijn naai- en haakcreaties. Ook de ‘avonturen’ die je kan beleven met je kinderen. Soms met een lach, soms met een traan. Soms zijn ze om op te vreten en soms om achter het behang te plakken. En soms is het gewoon heel fijn om te lezen dat wat jij meemaakt met je kinderen, een ander ook meemaakt. Ook zal ik hier zo af en toe een recept met jullie delen. Naai- en haakcreaties zullen hier nog wel verschijnen, maar minder. Niet elk project zal hier verschijnen. Hopelijk wel wat meer tutorials.

Ik heb al een paar berichtjes geschreven op dit blog. Ook heb ik een tutorial van mijn vorige blog hier gepubliceerd. Hopelijk kunnen jullie en ik wennen aan mijn nieuwe blog en zien we elkaar hier nog vaak terug.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *